wellness en gezondheid
gezondheid.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Wellness en gezondheid

 • Beautyfarm twente
  Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Overijssel. In ons kuuroord komen alle aspecten voor een natuurlijke schoonheid bij elkaar, de Ayurvedische gezondheidsleer is hierbij ons uitgangspunt. Ayurveda Twente biedt Ayurvedische Reinigingskuren (Pancha Karma), Ayurvedische Massages, Yoga weekenden en Schoonheidsbehandelingen. U kunt overnachten op onze omgetoverde beautyfarm en totaal opgaan in de Twentse natuur.Voor kwaliteit en persoonlijke aandacht bent u van harte welkom!
  http://www.ayurvedatwente.nl
 • Heerlijk water
  Altijd en overal heerlijk vitaal en gezond water met de Leliveld Vitaliser. Gezond water is van levensbelang, de gezondheid van uw lichaam is er totaal van afhankelijk. Hoe zou uw bloed zuurstof kunnen vervoeren zonder water? Veel klachten en ziektes worden veroorzaakt door tekort aan gezond vitaal water. Het lichaam bestaat voor 70 tot 80% uit water daarmee is water dé factor waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Stel u eens voor wat het betekent als het water wat u drinkt van de zuiverste kwaliteit is. Er zijn verschillende Leliveld Vitaliser producten. Deze producten geven positieve vibraties af en transformeren het water en de energie in uw leefomgeving tot een bron van gezondheid. Lees de ervaringen van gebruikers of neem rechtstreeks contact met ons op als u wilt weten hoe een Vitaliser in uw huis of bedrijf u ten dienst kan zijn, ook kunt u rechtstreeks naar de webwinkel gaan.
  http://www.heerlijk-water.nl
 • Integratieve massage
  Uitleg over deze vorm van massage en info over de werkwijze en de achtergrond van de masseur.
  http://www.integratieve-massage.nl/
 • Massage opleiding arnhem
  Voor massages, cursussen en opleidingen die je raken..
  http://www.massage-arnhem.nl
 • Praktijk hilda postema
  De meditatieve wellness-sessies zijn ontwikkeld door Hilda Postema op basis van haar ervaring met klankschalen-massage en rebirthing en als meditatielerares. De sessies bestaan uit verschillende onderdelen die er allemaal op gericht zijn om perfecte ontspanning te laten ervaren. Bij een klankschalenmassage lig je, normaal gekleed. De klankschalen op je lichaam worden behoedzaam aangeslagen, waardoor je de vibraties door je heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Hierdoor worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Rebirthing is een therapeutische methode om de levensenergie, Prana, te laten stromen door middel van een specifieke ademhalingstechniek. Door de toename van levensenergie worden blokkades opgelost, en kom je vaak heel diep in de ontspanning.
  http://www.praktijkhildapostema.nl/index.html
 • Sauna kortingen
  Een goede gezondheid? Ga een keer naar de sauna! Nu met korting bij de grootste sauna\'s van NL.
  https://www.saunametkorting.nl
 • Schussler celzouten
  In deze online webshop te bestellen: Celzouten als kuur, met alle 27 belangrijke celzouten volgens de methode van dr.Schüssler. Gezondheidsproducten van Adler Pharma Oostenrijk, gemaakt volgens het originele recept van dr. Schüssler. Verzorgingsproducten op basis van specifiek benodigde celzouten: uitwendig (voor op de huid) en inwendig te gebruiken middelen, die reinigend werken en een gunstig effect hebben op huid en slijmvliezen; indirect op een gezonde stofwisseling.
  http://www.celzouten.eu
 • Total body scan
  Privatescan - marktleider in de meest complete bodyscan van Nederland. Onderzoeken van uw lichaam met behulp van MRI scan en CT scan onderzoeken.
  http://www.privatescan.nl
 • Vitalics
  personal training en leefstijlbegeleiding
  http://www.vitalics.nl
 • Wellness
  Een leuke site boordevol wellness en beauty behandelingen en aanbiedingen.
  http://www.wellness-en-beauty.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Wellness en gezondheid